Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Câștigătorii concursului „Cupa presei la tir” organizat de jandarmi
Jandarmeria Satu Mare  - Miercuri, 1 Aprilie 2015

Premergător Zilei Jandarmeriei Române, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Satu Mare a organizat miercuri, 1 aprilie 2015 în Poligonul din localitatea Moftin o competiție sportivă destinată jurnaliștilor sătmăreni, denumită „Cupa presei la tir 2015”.


Pe o vreme în care vântul a  dat batăi de cap tuturor, jurnaliști ai mass- mediei sătmărene (presă  scrisă și audio-vizuală) au răspuns invitației Jandarmeriei  și s-au  prezentat în Poligon pentru a-și testa abilitățile practice de buni trăgători.


După ce reprezentanții presei au fost instruiți cu privire la măsurile obligatorii pentru prevenirea accidentelor, aceștia s-au așezat pe aliniamentul de tragere pentru a se întrece cu armele în mâini atât pe echipe cât și individual feminin și masculin.


La finalul ”luptei  cu ținta”, junaliștii au obținut următoarele rezultate:

-pe echipe-

Locul I a fost adjudecat de o echipă mixtă formată din reprezentanți ai Portalului sătmărean și ai Jurnalului de Satu Mare.

Locul II a fost deținut de  publicația on line  Informația Zilei

Locul III a fost obținut de ITV Satu Mare


-la individual-

Cupa  pentru  ”Cea mai bună  trăgătoare” a fost câștigată de către Anca IEDERAN ” reprezentantă a Portalului Sătmărean, iar Cupa pentru ”Cel mai bun trăgător” a revenit jurnalistului Adrian Butaru de la Informația Zilei.


Demn de menționat este faptul că toți jurnaliștii prezenți au avut rezultate deosebite, în ciuda condițiile meteo neprietenoase, dovedindu-se a fi foarte buni trăgători!

La final jandarmii au prezentat un exercițiu demontrativ de tragere tactică,în care au luptători din cadrul grupei Antiteroriste  au dovedit că mânuiesc cu precizie, atât de pe loc, cât și în deplasare, pistolul Makarov, cât și pistolul mitralieră în lupta împotriva fenomenului terorist .

 

2616 vizite
Distribuie pe